Herfst ledenweekend

0

De temperaturen dalen, het stressniveau stijgt en school…blijft school. Hoog tijd voor het eerste ledenweekend van 2016-2017! Dit schooljaar hebben we namelijk niet één, maar twee fantastische ledenweekenden gepland staan.

Ons herfstledenweekend zal plaatsvinden van vrijdag 4 november t/m zondag 6 november 2016.

In deze drie dagen en twee nachten gaan we verschillende leuke dingen doen. We gaan nog niet alles verklappen, maar het is (zoals altijd) zeker de moeite waard. Het wordt wederom weer onvergetelijk! Dit jaar gaan we naar Tilburg om hier het veiligheidsbeleid eens goed te testen.

Hieronder staat kort benoemd wat je kan verwachten tijdens het weekend de tijdens zijn nog niet definitief:

• Vrijdag 4 november: BBQ en een gezellig avond- en nachtprogramma;
  • Zaterdag 5 november: Overdag activiteit in Tilburg en ’s nachts het uitgaansleven verkennen
  • Zondag 6 november: ontbijt, opruimen, vertrek 12.00-14.00

We hebben een leuk programma gemaakt waardoor het als vanouds gezellig zal worden met bekende en onbekende gezichten van de vereniging.

Je kunt je voor dit weekend aanmelden tot en met 31 oktober. Dit doe je via deze link. Daarnaast worden vragen wij een bijdrage van €42.50,- (accommodatie, entreegelden, eten en fris inbegrepen). Deze dien je vóór 1 november 2016 gestort te hebben op rekeningnummer NL24 RABO 0140.2591.98 t.n.v. sv. Collegium met ‘ledenweekend 2016 + (je naam)’.

Hiervoor krijg je natuurlijk een onvergetelijk ledenweekend!

Als je besluit mee te gaan met ons ledenweekend, ontvang je na je aanmelding per mail een bevestiging en aanvullende informatie zoals vertrektijden, paklijst en een gedetailleerd programma.

Helaas is er een maximum aantal deelnemers van 50 personen dus ben er snel bij want VOL=VOL. First come, first serve.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken via de volgende wegen:

– Activiteiten@svcollegium.nl
– 06- 22939879 (Kim van der Heiden)