Lustrumfeest 30 juni

0

In 2017 viert sv. Collegium haar eerste lustrum. De afgelopen periode heeft Collegium een toegevoegde waarde gehad als het gaat om gezelligheid, interessante sprekers, toffe activiteiten en bier voor BSK- en IVK-studenten. Veel bier. Dit kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, dus organiseert de studievereniging op 30 juni een spetterend lustrumfeest. Dit feest zal gevierd worden in de Bossche Kelders, op loopafstand van het Centraal Station.

Omdat drank en gezelligheid hand in hand gaan, heeft Collegium geregeld dat er de hele avond onbeperkt bier en mixdranken gedronken kan worden.  Het bestuur nodigt alle leden, oud-leden en reünisten uit om deze al op voorhand geweldige avond mee te maken. Daarnaast mag ieder lid een introducé meenemen. De inloop zal zijn van 20.30 tot 22.00 uur, en het feest zal afgelopen zijn rond 01.00 uur.

Kosten? Slechts €10,- voor leden, ereleden en reünisten, en €20,- voor oud-leden en introducés. Om je aan te melden kun je een mail sturen naar voorzitter@svcollegium.nl, een appje sturen naar de voorzitter, Jordi Prins of via onderstaand formulier. Aanmelden kan tot 22 juni.

Tot dan!