Commissies binnen s.v. Collegium

Net zoals iedere vereniging kan ook s.v. Collegium niet zonder actieve leden. Bij ons zijn deze georganiseerd in commissies. Deze commissies bestaan uit leden die samen een door het bestuur meegekregen taak uitvoeren, bijvoorbeeld het organiseren van onze introductie. Het hoofd van een commissie is altijd een lid van het bestuur.

Lidmaatschap van een commissie is altijd vrijblijvend, als je een goed idee hebt en een rustige periode in je studie: kom ons helpen! Mocht het even te druk zijn, dan maakt niks uit en zien we je graag later terug komen. Tijdens je studie Bestuurskunde of Integrale Veiligheid mag je eenmaal per jaar commissiewerk voor Collegium opgeven voor je Individuele Leerlijn, mits je je een heel blok je ingezet heb voor de commissie.

Heb je interesse om mee te helpen in commissieverband, kijk dan verder op de site voor de verschillende commissies!