Activiteitencommissie

Activiteiten organiseren voor onze leden

Wie zijn wij?
Wij zijn onderdeel van dé studievereniging voor de academie van Veiligheid en Bestuur. Er vallen twee kleinere commissies onder de Activiteitencommissie. Zo is er een Ledenweekendcommissie en een Formele activiteitencommissie. Wij zijn een klein en gezellig team wat altijd  hulp kan gebruiken!

Wat doen wij?
Wij organiseren alle activiteiten die vanuit S.V. Collegium zelf wordt aangeboden. Zo zijn wij verantwoordelijk voor het organiseren van de welbekende donderdag week 1 borrels. Daarnaast organiseren wij ieder blok een nieuwe formele activiteit. Tot slot organiseren wij ook de introductie voor de nieuwe eerstejaars studenten en natuurlijk het gezellige ledenweekend.

Wil je contact opnemen met de aciviteiten- en introductiecommissie: stuur dan een mail naar Activiteiten of neem contact op met een van onze bestuurders.