PR-Commissie

Het promoten van de studievereniging

De PR-commissie is een onderdeel van dé studievereniging van de academie voor Veiligheid en Bestuur; s.v. Collegium. Als lid van de PR-commissie zijn we met elkaar verantwoordelijk voor een aantal taken. Zo zijn we als PR-commissie verantwoordelijk voor het ontwerpen en bestellen van promotiemateriaal, het werven van nieuwe leden (studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde en studenten van de opleiding Bestuurskunde) en het promoten van de studievereniging. Bij het promoten van de studievereniging kan gedacht worden aan het vertegenwoordigen van de studievereniging tijdens open dagen van Avans Hogeschool.

De PR-commissie is een kleine en gezellige commissie die altijd hulp kan gebruiken. Wil jij graag onderdeel uitmaken van de PR-commissie, stuur dan een mail naar: pr@svcollegium.nl