Activiteiten van de vereniging

Het organiseren van activiteiten ziet s.v. Collegium als een van haar kerntaken. De activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten zoals informele borrels en uitstapjes, maar ook formele excursies, gastsprekers en debatavonden. De meeste van onze activiteiten vinden plaats in Avans ‘s-Hertogenbosch of in de binnenstad.

Naast een aantal kleine activiteiten wordt ook ieder jaar een ledenweekend georganiseerd voor en door onze leden. In dit weekend is ruimte voor gezelligheid en inhoud, maar leer je elkaar vooral beter kennen. Daarnaast hebben wij contacten met allerlei personen binnen en buiten Avans die voor jullie bij willen dragen aan het organiseren van interessante activiteiten. Tot slot houden wij leuke , vernieuwende en interessante evenementen in de gaten en promoten deze op diverse kanalen.

Al onze activiteiten zijn terug te vinden op de evenementenpagina van onze Facebook