Declareren bij s.v. Collegium

De penningmeester kan helaas niet bij iedere activiteit aanwezig zijn, dus het kan wel eens voorkomen dat andere bestuursleden, commissieleden, of leden in het algemeen wel eens een aankoop doen voor s.v. Collegium. Met dit formulier kun je dat bedrag dan declareren bij de penningmeester.

Declaratieformulier s.v. Collegium

Vul het hele formulier juist en zorgvuldig in, behalve het referentienummer. Hier zal de penningmeester voor zorgen. Stuur dit formulier dan samen met een duidelijk leesbare scan/foto naar penningmeester@svcollegium.nl of leg hem in het postvakje van s.v. Collegium op de derde verdieping bij het onderwijsbureau (let wel dat het dan langer kan duren voor je het geld teruggestort krijgt).

Wanneer je declaratie wordt goedgekeurd, ontvang je een bevestigingsmail met daarin ook het referentienummer. Dit nummer kun je dan ook terugvinden in de omschrijving van het overgemaakte bedrag.

Mits de omstandigheden het toestaan, zal het bedrag binnen een week en maximaal twee weken weer terug moeten staan op je rekening