Wij zijn de studievereniging gemaakt voor en door studenten van de opleiding Integrale veiligheid en Bestuurskunde. Sinds een aantal jaar willen wij onder het motto “Samen staan we sterk” onze en jullie tijd op de Avans Hogeschool in Den Bosch nog leuker maken.

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden. Dus ben je een (toekomstige) student aan de opleidingen Integrale Veiligheid of Bestuurskunde en lijkt het je leuk om je tijd op Avans voor jezelf en al je medestudenten nog leuker te maken, meld je dan aan of neem contact op met een van onze bestuursleden!

Neem contact op

We zijn op dit moment niet aanwezig, maar laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!