s.v. Collegium zet zich sinds 2012 in voor het waardevoller maken van de studententijd van studenten aan de academie van Veiligheid en Bestuur. Voor opleidingen Bestuurskunde en Integrale Veiligheidskunde organiseren wij tal van gezellige feesten, leerzame activiteiten en legendarische weekenden.

 

Onze onafhankelijke vereniging wordt volledig gerund door studenten. Het is ons doel om studenten door middel van deelname aan activiteiten, commissies en bestuur laagdrempelig kennis te laten maken met het toekomstige werkveld. Wij geloven dat de beste manier om jezelf te ontwikkelen bestaat uit praktische ervaring opdoen.

 

Daar komt bij dat je als actief lid van s.v. Collegium in een korte tijd ontzettend veel mensen zult leren kennen. Deze banden groeien meer dan eens uit tot langdurige vriendschappen en een duurzaam netwerk waar je nog lang van zult blijven genieten.

 

Lijkt het je leuk om eens een kijkje te komen nemen bij onze vereniging? Kom dan vooral langs bij een van onze activiteiten! Heb je een vraag over de vereniging? Neem contact met ons op via het contactformulier of benader een van onze bestuurs- of commissieleden via LinkedIn!

 

Neem contact op

We zijn op dit moment niet aanwezig, maar laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Not readable? Change text. captcha txt