Academie voor Veiligheid en Bestuur (AVB)

Als studievereniging voor de studenten aan de Academie voor Veiligheid en Bestuur hebben wij veel te maken met de onderwijsinstelling waaraan wij gelieerd zijn. Samen met de academie organiseren wij regelmatig gastcolleges, debatavonden en borrels met docenten. Daarnaast organiseert s.v. Collegium jaarlijks de introductie voor eerstejaars studenten samen met het docententeam van de AVB.

Café Zomers & Zomers

Sinds 2018 zijn de leden van s.v. Collegium tijdens alle borrels te vinden bij Café Zomers & Zomers. In het hart van ‘s-Hertogenbosch is het twee keer per blok feest in een van de leukste kroegen van de stad. Als lid van Collegium krijg je bovendien van het barpersoneel flinke korting op bier en wijn.

Mister Steven

Als Bestuurskunde- en Integrale Veiligheidskundestudent is het belangrijk dat je tijdens presentaties, sollicitaties en evenementen goed voor de dag komt. Lokale ondernemer Mister Steven helpt jou hier graag bij! Bovendien krijg je als lid van s.v. Collegium ook nog eens 10% korting op het gehele assortiment!* Meer weten? Klik dan hier

*Met uitzondering van sale en package deals

Knaek

Als studentenorganisatie krijgen wij regelmatig toffe deals aangeboden van Knaek waar je als lid van Collegium van kan genieten. Zo bieden we via Knaek tal van kortingen aan die je kan gebruiken tijdens een dagje shoppen in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Meer weten? Check dan de website van Knaek!

Neem contact op

We zijn op dit moment niet aanwezig, maar laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!