Academie voor Management, Bestuur en Finance (AMFB)

Als studievereniging voor de studenten Bestuurskunde en Integrale Veiligheidskunde vallen we onder de Academie voor Management, Bestuur en Finance (voorheen Academie voor Veiligheid en Bestuur). Samen met de academie organiseren wij regelmatig gastcolleges, debatavonden en borrels met docenten. Daarnaast organiseert s.v. Collegium jaarlijks de introductie voor eerstejaars studenten samen met het docententeam van de opleidingen Bestuurskunde en Integrale Veiligheidskunde.

Café Zomers & Zomers

Sinds 2018 zijn de leden van s.v. Collegium tijdens alle borrels te vinden bij Café Zomers & Zomers. In het hart van ‘s-Hertogenbosch is het twee keer per blok feest in een van de leukste kroegen van de stad. Als lid van Collegium krijg je bovendien van het barpersoneel flinke korting op bier en wijn.

Trikon

Trikon staat bekend als dé organisatie als het gaat om training & coaching en geven dit aan onder anderen defensie en politie. De trainers zijn nog werkzaam in het veiligheidsdomein waardoor zijn zij in staat in te spelen op actuele vraagstukken en de nieuwste trainingsmethodieken gebruiken. De trainers van Trikon komen regelmatig naar Avans om hun kennis te delen met de leden van Collegium. Hierbij komen bijvoorbeeld de onderwerpen stress, weerbaarheid, leiderschap en communicatie aan bod.

Knaek

Als studentenorganisatie krijgen wij regelmatig toffe deals aangeboden van Knaek waar je als lid van Collegium van kan genieten. Zo bieden we via Knaek tal van kortingen aan die je kan gebruiken tijdens een dagje shoppen in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Meer weten? Check dan de website van Knaek!

2-Rescue

Trainingen met de brandweer, (legaal) rellen tegen de ME, oefeningen met defensie, slachtoffer spelen in een shooting, wanneer maak je dit mee? Tijdens oefeningen van 2-Rescue!
2-Rescue is dé organisatie die realistisch tegenspel biedt bij trainingsdagen en oefeningen van verschillende hulpdiensten. Als lid van s.v. Collegium mogen wij hierin participeren en ervaren hoe de professionals verschillende scenario’s aanpakken.

SV Argus

S.V. Argus is onze zustervereniging uit Breda. Zij hebben de studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde in Breda als doelgroep en zijn onderdeel van dezelfde academie binnen Avans.

Neem contact op

We zijn op dit moment niet aanwezig, maar laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Not readable? Change text. captcha txt