Activiteiten

Het organiseren van activiteiten ziet s.v. Collegium als een van haar kerntaken. De activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten zoals informele borrels en uitstapjes, maar ook formele excursies, gastsprekers en debatavonden. De meeste van onze activiteiten vinden plaats in Avans ‘s-Hertogenbosch of in de binnenstad.

Debatavond

Op 9 januari gaan we onze debat skills oefenen!

We beginnen de avond met een kleine debattraining aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Deze training wordt gegeven door Pieter Paul Slikker, fractievoorzitter van de PvdA Den Bosch.
Hierna zullen we zelf twee onderwerpen gaan bespreken tijdens een debat. De onderwerpen worden door jullie gekozen! Je kunt een onderwerp aandragen of stemmen voor een onderwerp in de poll in dit evenement.

Ook docenten van AVB zijn van harte uitgenodigd voor deze avond!

Deelname is gratis, wel vragen we je aan te melden via deze link: https://forms.gle/wPQ4gnEwaLKnsS4n7

Algemene ledenvergadering

Op 15 januari staat er een algemene ledenvergadering gepland met betrekking tot de statuten en financiële verantwoording 2018-2019. In deze algemene ledenvergadering zal er gestemd worden over de nieuwe statuten en zal de financiële eindverantwoording van 2018-2019 goedgekeurd moeten worden.

We hopen dat jullie er allemaal zijn zodat jullie kunnen stemmen over deze belangrijke onderwerpen.

Studiereis

Van 9 april tot 13 april vindt de studiereis weer plaats. Voor nu willen we jullie graag de datum bekend maken zodat jullie deze alvast allemaal vrij kunnen houden. Er volgt binnenkort meer informatie over waar de reis naartoe gaat. Houdt daarbij vooral deze pagina in de gaten voor alle hints!

Er wordt tijdig bekend gemaakt wanneer de inschrijvingen open gaan, wat de prijs is en wat het programma wordt, daarvoor ook de pagina in de gaten houden!

Neem contact op

We zijn op dit moment niet aanwezig, maar laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!