Activiteiten

Het organiseren van activiteiten ziet s.v. Collegium als een van haar kerntaken. De activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten zoals informele borrels en uitstapjes, maar ook formele excursies, gastsprekers en debatavonden. De meeste van onze activiteiten vinden plaats in Avans ‘s-Hertogenbosch of in de binnenstad.

Algemene ledenvergadering

10 oktober is de eerste algemene ledenvergadering van het schooljaar. Tijdens deze algemene ledenvergadering worden het beleidsplan en de begroting gepresenteerd en is er ruimte om vragen te stellen. Verder worden er tijdens deze algemene ledenvergadering de statuten gepresenteerd.
Jullie ontvangen binnenkort een officiële uitnodiging in de mail.

Lezing ASML

Op 17 oktober is er een lezing van ASML, deze lezing wordt gegeven in onze stamkroeg Zomers&Zomers. Er komt iemand van ASML vertellen over hoe het daar in zijn werk gaat. Erg interessant voor Integrale veiligheid studenten, maar bestuurskunde studenten zijn ook zeker welkom. Daarnaast is het ook altijd handig voor je IL ;). De inloop is vanaf 19:30 en de lezing begint om 20:00.

Ledenweekend

Het is bijna weer zo ver: het jaarlijkse ledenweekend! Het beloofd weer een meer dan legendarisch weekend te worden. Zoals de omslagfoto al weggeeft… we slapen in bedden!!!
Nadat we afgelopen jaar bevroren, slapen we dit jaar op een locatie waar het lekker warm is. De datum is 25 t/m 27 oktober, houdt deze vast vrij in je agenda, want dit wil je niet missen!
Verdere informatie en het aanmeldformulier volgt snel, blijf dus op de hoogte van dit evenement en deel het met je klasgenoten. 🙂

Neem contact op

We zijn op dit moment niet aanwezig, maar laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!