Activiteiten

Het organiseren van activiteiten ziet s.v. Collegium als een van haar kerntaken. De activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten zoals informele borrels en uitstapjes, maar ook formele excursies, gastsprekers en debatavonden. De meeste van onze activiteiten vinden plaats in Avans ‘s-Hertogenbosch of in de binnenstad.

Week 1 borrel

Nu de tentamens eindelijk voorbij zijn is het weer tijd voor de week 1 borrel!
Met de eerste borrel van 2020 in het vooruitzicht, en iedereen elkaar alleen nog maar tijdens de tentamenperiode heeft gezien, nodigen we ook de docenten van de AVB uit voor deze borrel!

We beginnen wat eerder, namelijk om 18:00 zodat we gezellig een drankje kunnen doen met de docenten! Na 21:00 wordt het weer de reguliere week 1 borrel en zijn de docenten die willen blijven natuurlijk ook nog welkom.

Neem je klasgenoten mee, herinner je docenten er nog een keer aan en dan zien we jullie graag op 30 januari voor weer een leuke borrel!

Karten en Bowlen met Collegium

Gooi jij alle kegels om op de bowlingbaan? Race jij iedereen er uit op de kartbaan? Of moet je toch nog even oefenen? Dit is je kans!

13 februari reizen we naar Tilburg om een avond te bowlen en te karten. De kosten voor deze avond zullen 12,50 zijn.
Er zijn maximaal 25 plekken beschikbaar en aanmelden kan tot 4 februari.

Aanmelden kan hier: https://forms.gle/AvAaBaoQizQkaA1w5

Carnavalsborrel

Carnaval komt er weer aan en dat gaan we natuurlijk goed vieren! We willen carnaval dit jaar graag met z’n alle beginnen op donderdag 20 februari! Dit doen we zoals altijd in Cafe Zomers&Zomers. Trek je kiel maar uit de kast of koop nog snel een sjaal en handschoenen.

Vanaf nu zullen er ook weer carnavalsemblemen gekocht kunnen worden. Deze zijn 5 euro per stuk en je kunt ze bemachtigen door te mailen naar pr@svcollegium.nl of een berichtje sturen naar 0626230250. Je zult dan een tikkie ontvangen en de emblemen kun je op de week 1 borrel ophalen!

Debat collegium, JS en JOVD

Het is weer tijd voor een debat! Deze keer gaan we in debat met de JS Noord-Brabant en de JOVD ‘s-Hertogenbosch. Dit debat zal plaatsvinden op Avans Hogeschool onderwijsboulevard 215.
Inloop 19:00
Start 19:30

De stellingen zullen later bekend worden gemaakt dus houdt de pagina goed in de gaten!

Studiereis

Van 9 april tot 13 april vindt de studiereis weer plaats. Voor nu willen we jullie graag de datum bekend maken zodat jullie deze alvast allemaal vrij kunnen houden. Er volgt binnenkort meer informatie over waar de reis naartoe gaat. Houdt daarbij vooral deze pagina in de gaten voor alle hints!

Er wordt tijdig bekend gemaakt wanneer de inschrijvingen open gaan, wat de prijs is en wat het programma wordt, daarvoor ook de pagina in de gaten houden!

Neem contact op

We zijn op dit moment niet aanwezig, maar laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Not readable? Change text. captcha txt